Over

Wat kunnen we voor u doen

Met een stipte planning, hoge kwaliteit en een uitgekiend budget bouwt u zonder zorgen. Ipes realiseert sinds 1982 industriële projecten. Met oog voor detail, functionaliteit en coördinatie van A tot Z. Zo werken wij voor de meest veeleisende klanten tal van sleutel-op-de-deur projecten uit. Volledig volgens uw wens en op uw maat, op uw bedrijfseisen afgestemd. Ondertussen kunt u zich blijven toespitsen op het beleid van uw bedrijf.
Een stipte planning is voor u belangrijk.

U kunt bij Ipes terecht voor de volledige planning zelfs nog voor u naar de architect stapt:

  • Vrijblijvende voorontwerpen en budgettaire ramingen
  • De opmaak van uw bouwaanvraag, uitvoeringsbestek en -plannen
  • De veiligheidcoördinatie

Hoge kwaliteitseisen

Ipes realiseert uw gebouw met streng geselecteerde onderaannemers en toeleveranciers. Wij staan in voor uw bouw vanaf ruwbouw, afwerking, alle interieurafwerking en infrastructuur.
Ons team van ingenieurs staat borg voor een uitgelijnd budget, zodat u maximaal uw investering kan laten renderen. Helemaal voor uw idee, precies opgesteld door de specialisten die u het juist adviseren.
Een stipte planning is voor u belangrijk.
Vul dan snel het antwoordformulier in of neem contact op voor een vrijblijvende bespreking.

6 redenen om voor Ipes te kiezen

ELK PROJECT IS UNIEK

01

Op maat gebouwd naargelang de behoeften van klanten. Op basis van uw wensen, budget, locatie en ruimtelijke condities produceert Ipes een individueel ontwerp.

02

Ipes kan bouwen in een verscheidenheid van verschillende methoden.

03

Snel en efficiënt bouwschema, u bespaart tijd en rompslomp door onnodige vertragingen.

04

Wij bieden ongeëvenaarde service aan al onze klanten. Ongeacht de grootte van uw project, kunt u er zeker van zijn dat u deskundige en attente service ontvangt tijdens elke stap van het project.

05

Wij selecteren alleen loyaal, toegewijde, ervaren onderaannemers. Het succes van een project is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van deze geselecteerde onderaannemers.

06

Uw tevredenheid betekent alles voor ons. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat elk werk dat wij realiseren perfect verloopt.

Ons team

PERSOONLIJK CONTACT IS BELANGRIJK